KASTAMONU / TOSYA - Ortalıca İlkokulu

Ara

12-18 Aralık 'Yerli Malı Haftası' öğrencilerimizin evlerinden getirdikleri doğal ürünler ile kutlandı. Bunun yanında teknoloji ve diğer bütün ürün pazarlarında yerli malı kullanmanın önemi çocuklar tarafından aktarıldı.

Ara

3/A Sınıfı öğrencilerimizden Yavuz Selim KESKİN ilçe genelinde düzenlenen sözlük tasarım yarışmasında 'Araba Sözlüğü' adlı eseri ile Tosya üçüncüsü olarak bizleri gururlandırdı.

Yavuz Selim KESKİN ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.Bu vesileyle öğrencimizin değerli ailesini ve ona rehberlik eden kıymetli öğretmenimizi tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.

ANIZ YANGINLARI TOPRAĞA VE ÇEVREYE ZARAR VERİR.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI OKULUMUZDA COŞKU İLE KUTLANDI.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında bilimin ve sanatın tüm yurtta yayılmasına katkı sağlamak için Tosya Bilim ve Sanat Merkezi idareci ve öğretmenleri okulumuz öğrencileriyle buluştu.Öğrencilerimiz yaparak yaşayarak birçok etkinliğe katıldı.Kurum Müdürü Sayın Ramazan DANACI ve tüm öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ekm